Image

Willys öppnar ny butik i Karlstad

Uthyrning Nu är allt klart för en ny Willys-butik i Karlstad. Det blir i Karlstads nya stadsdel Bryggudden som Willys öppnar en butik under våren 2020. Etableringen innebär ett 30-tal nya arbetstillfällen.
Publicerad den 4 December 2018
Willys öppnar ny butik på Bryggudden i Karlstad. Bild: Mondo Arkitekter
Willys öppnar ny butik på Bryggudden i Karlstad.

Bryggudden är Karlstads nya stadsdel, belägen ett stenkast från centrum, med välkända landmärken som Kafferosteriet Löfbergs och Karlstads högsta bostadshus. Här har det under de senaste åren byggts kontor och andra affärsverksamheter, parkeringshus och närmare 700 nya bostäder. Nu öppnar Willys en 3 000 kvadratmeter stor butik.
– Vi är väldigt nöjda över att allt är klart för en etablering i Bryggudden, som har blivit ett mycket fint område. Den nya butiken blir ett bra komplement till vår befintliga butik i Karlstad. Vi kommer att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.
– En efterlängtad nyhet, inte minst för alla som bor och jobbar på Bryggudden. Det här stärker centrumhandeln i Karlstad och ligger helt i linje med vår plan för Bryggudden som utvecklats till en av Karlstads mest attraktiva stadsdelar de senaste åren, säger Tomas Rhöse, vd för Löfberg Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige