Image

Willhem och Framtidenkoncernen genomför fastighetsaffär

Transaktioner Willhem har ingått avtal om att överta tre fastigheter från dotterbolag i Framtidenkoncernen samtidigt som Bostadsbolaget tar över Willhems fastighet på Friskväderstorget, Göteborg. 
Publicerad den 29 Juni 2017

Willhem och Bostadsbolaget har tidigare offentliggjort planer på ett fastighetsbyte i Södra respektive Norra Biskopsgården. Avtal har nu ingåtts, vilket innebär att Willhem lämnar en fastighet vid Friskväderstorget (Norra Biskopsgården) till Bostadsbolaget och övertar en fastighet belägen vid Blidvädersgatan (Södra Biskopsgården). För att båda bolagen ska behålla storleken på sina bestånd tar Willhem även över två av Poseidons fastigheter vid Bjurslätts Torg samt Gamla Björlandavägen, som båda ligger inom Willhems förvaltningsområde.

Willhem äger redan i dag fastigheter i Södra Biskopsgården och vill genom affären få en mer koncentrerad och effektiv förvaltning på Hisingen. Överlåtelsen sker som tidigast november 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY