Image
Kitchen Floor.
Kitchen Floor. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs tecknar avtal med fem nya restauranger i Helsingborg

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med fyra nya restauranger som ska öppna i den nya restaurangvåningen Kitchen Floor på Helsingborg C. Dessutom har vi skrivit kontrakt med en krögare i nybyggda kontorshuset Prisma i Oceanhamnen.
Publicerad den 3 Mars 2021

På en av de större ytorna i Kitchen Floor öppnar den snabbväxande restaurangkedjan Brödernas sin första skånska restaurang. Brödernas serverar bland annat högkvalitativa hamburgare och sallader.
– Vi är väldigt glada att äntligen etablera oss i Helsingborg. På Brödernas kommer man både kunna ta en snabb hamburgare på plats eller med sig på resan, samtidigt som den som har mer tid ska kunna ta en hamburgare eller sallad med en öl eller ett glas vin, säger Joakim Wiklander, vd för Brödernas.

Eld & Vin driver redan en framgångsrik restaurang i Ängelholm. Även på Helsingborg C kommer man att servera kolgrillat kött, grönsaker, frukt, fisk och skaldjur – allt tillagat över öppen eld. Utöver detta öppnar Siam Street Food, med autentisk street food med smaker från hela Asien, och en italiensk restaurang med kvalitativ italiensk mat lagad från grunden av italienska råvaror, som för känslan till det riktiga Italien. Kitchen Floor öppnar preliminärt i september.
– Vår vision är att Kitchen Floor ska bli Helsingborgs nya vardagsrum. Här kan man ha en härlig kväll tillsammans med vänner eller familj. För resenärer som är ute efter något snabbt och gott har vi nu samlat snabbmaten i bottenplan, säger Magnus Lambertsson, regionchef på Wihlborgs.

I kontorshuset Prisma (Ursula 1) i Oceanhamnen, ett stenkast från Helsingborg C pågår inflyttning just nu. I bottenplan driver techhubben Hetch community, välkomstservice, coworking och meeting point. Efter sommaren öppnar även en restaurang här.
– I Prisma kommer vi att skapa en ny folklig mötesplats med god dryck och modern kvalitativ mat lagad av råvaror från lokala leverantörer. På vardagar serverar vi lunch och på kvällar och helger blir det à la carte med kända klassiker, bistro, "sharing is caring" och säsongens favoriter, säger krögaren Stefan Mildén som är en av delägarna till den nya restaurangen och även driver Restaurang SMAK.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige