Image
Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö.
Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med företagsrådgivaren och affärspartnern Aspia om 1 100 kvadratmeter i havsnära Skrovet 3 i Dockan. Inflyttning äger rum i slutet av 2022 och hyresavtalet är fem år.
Publicerad den 9 Juni 2022

Aspia erbjuder tjänster inom bland annat redovisning, bokföring, HR och skatterådgivning.

De senaste tre åren har Aspia suttit på två olika platser i Malmö, men tar nu plats i nyrenoverade, gemensamma lokaler i Dockan.
– För oss var det viktigt att hitta en lokal som främjar samarbete och social samverkan. Dessutom behövde vi något att växa i, eftersom vi satsar stort på att bli fler. De härliga lokalerna vid vattnet uppfyller alla dessa krav, och vi ser fram emot att välkomna såväl befintliga som framtida medarbetare till Dockan i vinter, säger Jessica Sorrone, partner på Aspia.

– I Skrovet 3 får Aspia ett mycket fint kontor med förstklassig utsikt över Dockan och havet, men också närhet till centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service. Vi märker av att allt fler hyresgäster sätter stort värde vid att erbjuda en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare och att kontoret är en viktig del av hela arbetsgivarvarumärket, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige