Image
Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö.
Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs tecknar avtal med Aspia i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med företagsrådgivaren och affärspartnern Aspia om 1 100 kvadratmeter i havsnära Skrovet 3 i Dockan. Inflyttning äger rum i slutet av 2022 och hyresavtalet är fem år.
Publicerad den 9 Juni 2022
Annons
Image

Aspia erbjuder tjänster inom bland annat redovisning, bokföring, HR och skatterådgivning.

De senaste tre åren har Aspia suttit på två olika platser i Malmö, men tar nu plats i nyrenoverade, gemensamma lokaler i Dockan.
– För oss var det viktigt att hitta en lokal som främjar samarbete och social samverkan. Dessutom behövde vi något att växa i, eftersom vi satsar stort på att bli fler. De härliga lokalerna vid vattnet uppfyller alla dessa krav, och vi ser fram emot att välkomna såväl befintliga som framtida medarbetare till Dockan i vinter, säger Jessica Sorrone, partner på Aspia.

– I Skrovet 3 får Aspia ett mycket fint kontor med förstklassig utsikt över Dockan och havet, men också närhet till centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service. Vi märker av att allt fler hyresgäster sätter stort värde vid att erbjuda en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare och att kontoret är en viktig del av hela arbetsgivarvarumärket, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige