Image

Wihlborgs hyr ut till verkstadskedja

UTHYRNING Flermärkesverkstaden Mechanum finns med tre anläggningar i Göteborg. Nu öppnar man också i Malmö, där man hyr 4 400 kvadratmeter av Wihlborgs i fastigheten Stocken 2 på Västkustvägen.
Publicerad den 27 Maj 2010

Hyresavtalet är på tio år och inflyttning sker 1 oktober 2010.

- Honda var tidigare hyresgäst i fastigheten men flyttade under våren till nya lokaler på Svågertorp, som vi byggt speciellt för deras räkning, säger Anders Jarl, vd på Wihlborgs Fastigheter AB.

- Vi är glada över att vi varit lyckosamma och så snabbt efter Hondas flytt hyrt ut hela fastigheten. Mechanum får fastigheten renoverad och delvis ombyggd för att passa deras verksamhet. Detta blir Mechanums första anläggning i regionen och vi på Wihlborgs hälsar dem välkomna till Malmö och önskar lycka till, säger Anders Jarl.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige