Image
Benkammen 16 i Malmö.
Benkammen 16 i Malmö. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs hyr ut 5 900 kvadratmeter i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med en logistikkund om 5 900 kvadratmeter i Benkammen 16 i Fosie i östra Malmö, ett område med låg vakansgrad och stor efterfrågan. Tillträdet äger rum i juni 2022.
Publicerad den 12 April 2022
Annons
Image

Den korta vakanstiden från att nuvarande hyresgäst flyttar ut i mitten av april kommer att ägnas åt ombyggnation till den nya hyresgästen, Yunexpress Nordic AB. Bolaget arbetar med så kallade lastmile-lösningar för e-handel. Företaget ingår i Migyston Logistics Services som flyttar sin verksamhet från Halmstad till Malmö.
På fastigheten Benkammen 16 finns framtida projektmöjligheter om cirka 4 500 kvadratmeter för att möta behov från YunExpress Nordic AB eller annan ny kund.
– Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här har vi en mycket låg vakansgrad och ser stor potential att stärka vår närvaro ytterligare på sikt. Med uthyrningen i Benkammen 16 har vi förbättrat våra möjligheter att vidareutveckla fastigheten, där vi kan addera ytterligare logistikytor, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige