Image

Wihlborgs anställer ny chef för IT och digital verksamhetsutveckling

Bolag Wihlborgs har anställt Dag Widell som chef för IT och digital verksamhets­utveckling. Rekryteringen är ett led i Wihlborgs ambition att sätta en tydlig digital agenda för framtiden.
Publicerad den 26 September 2018
Dag Widell. Bild: Wihlborgs
Dag Widell.

Dag Widell har under flera år drivit digitaliseringsprocesser i olika organisationer, bland annat som CIO på Granngården och nu senast som CIO på Hilding Anders International AB. Dag tillträder sin tjänst den 1 oktober 2018.

– Under de senaste åren har Wihlborgs växlat upp ambitionerna inom det digitala området. Dag kommer att bli en nyckelperson i arbetet med att sätta en tydlig digital agenda och att driva den fortsatta utvecklingen av tjänster och lösningar som gynnar våra kunder, vår affär och underlättar vårt dagliga arbete, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

– Att få vara en del i att driva Wihlborgs digitala agenda ser jag både som ett hedersuppdrag och en fantastisk möjlighet. Det som utmärker Wihlborgs för mig är att man gjort en strategiskt viktig förflyttning genom att sätta digitaliseringen som en viktig komponent i affärsutvecklingen och på koncernledningens agenda. Det i kombination med ett stort fokus på att utveckla arbetsplatskulturen och medarbetarna är faktorer som jag ser kommer att bana vägen för fortsatta framgångar. Jag ser mycket fram emot att lära känna medarbetare och kunder och bli en del av Wihlborgs, säger Dag Widell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY