Image

Westin till Whites styrelse

KARRIäR AP Fastigheters förre vd Per-Håkan Westin har valts in i Whites styrelse.
Publicerad den 6 Maj 2010

Per-Håkan Westin sitter i ett antal styrelser med anknytning till fastigheter, samhällsbyggnad och retail, bland annat sitter han i styrelsen för Citycon.

Under hösten har han varit involverad i den statliga utredningen för nya höghastighetståg och dess sträckning genom Sverige. Han har genom åren suttit på ett antal ledande positioner som projektutvecklare för Stockholm Stad och SJ där han under en lång period även hade rollen som fastighetschef.

Per-Håkan Westins senaste operativa tjänst var som vd för AP Fastigheter, som köpte Vasakronan.

Med sin gedigna erfarenhet och kunskap blir menar White att Per-Håkan Westin blir en viktig tillgång till bolagets styrelse. Han brinner för frågor som rör arkitektur, betydelsen av arkitektur och att bygga hållbara samhällen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige