Image

Wästbygg rekryterar två projektutvecklare

Karriär Wästbygg förstärker sin organisation på Göteborgskontoret med två nyrekryterade projektutvecklare.
Publicerad den 9 Juni 2015

Magnus Ek började den 4 juni och kommer närmast från en tjänst som etableringsansvarig på OK Q8. Senare i sommar ansluter även Jonas Hulterström till företaget. Han kommer från Västfastigheter, där han arbetat som projektledare.

– Med Magnus Ek och Jonas Hulterström får vi två rutinerade medarbetare med bred kompetens inom vårt verksamhetsområde. Vårt mål är att intensifiera kontakterna med viktiga aktörer i regionen för att identifiera intressanta utvecklingsprojekt, säger Carmith Mårtensson, vd på Wästbygg Projektutveckling Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige