Image

Wästbygg rekryterar ny HR-chef

Karriär Den 1 december tillträdde Anders Jansson en nyinrättad tjänst på Wästbygg som HR-chef.
Publicerad den 12 December 2016

Anders Jansson får i och med sin nya tjänst det övergripande ansvaret för HR-frågorna i hela Wästbyggkoncernen och tar även plats i koncernens ledningsgrupp. Anders Jansson kommer närmast från Inter Terminals Sweden AB och har lång erfarenhet av att arbeta inom HR-området både i Sverige och internationellt.

– Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och behöver förstärka personalavdelningen med ytterligare resurser, kunskap och erfarenheter. Med Anders får vi rätt kompetens för att kunna lyfta det strategiska personalarbetet ytterligare för att vara en attraktiv arbetsgivare såväl för dem som redan arbetar hos oss idag som för de personer vi vill rekrytera framöver, säger Jörgen Andersson, koncernchef på Wästbygg Gruppen.

– Jag ser fram emot mina nya arbetsuppgifter och att lära mig mer om Wästbygg och branschen som helhet. Det är ett intressant företag med en hög ambitionsnivå. Eftersom vi verkar i en bransch där det råder brist på erfaren byggproduktionspersonal finns det en stor och spännande utmaning i att hitta nya vägar i rekryteringsarbetet och att jobba aktivt med kompetensutveckling och vårt arbetsgivarvarumärke, säger Anders Jansson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige