Image
Charlotta Wallman Hörlin ansluter till Intea och Ossie Everum närmar sig pensionen.
Charlotta Wallman Hörlin ansluter till Intea och Ossie Everum närmar sig pensionen. Bild: Intea

Wallman Hörlin ansluter till Intea – Everum i pension

Karriär Charlotta Wallman Hörlin har utsetts till operativ chef i Intea Fastigheter AB med ansvar för juridik och regelefterlevnad, kommunikation samt HR-frågor inom verksamheten. Hon kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp, och går också in som vd i rådgivningsbolaget Intea AB.
Publicerad den 1 April 2019

Hon kommer närmast från advokatbyrån Morris Law i Stockholm där hon varit delägare och ingått i byråns fastighetsgrupp. Dessförinnan har Charlotta varit verksam som vice vd på RBS Nordisk Renting och där även innehaft rollen som chefsjurist.

– Det känns jätteroligt att få in Lotta i bolaget och vi ser fram emot att få jobba tillsammans med att utveckla bolaget. Hon tillför bolaget specifik kompetens och erfarenhet och på köpet får vi en rejäl dos med positiv energi och härligt driv, säger Christian Haglund, Intea.

Charlotta Wallman Hörlin tillträder sin tjänst den 1 april 2019.

I samband med att hon börjar har Ossie Everum gradvis trappat ner sitt engagemang i bolaget för att under våren gå i pension efter en lång och framgångsrik yrkesbana. Vid årsstämman i maj kommer han också att lämna sin styrelseplats i Intea Fastigheter AB.

Ossie Everum grundade Intea med Christian Haglund och Henrik Lindekrantz år 2015, och har sedan dess tillsammans utgjort bolagets ledning. Skapandet av Intea följde efter en annan entreprenörsgärning då han var instrumentell i bildandet och uppbyggnaden av Vacse AB åren 2009 till 2016, inledningsvis som styrelseordförande och senare som vd.

Ossie Everum har tidigare varit verksam som vd på Ericssons Pensionsstiftelse och dessförinnan hade han en mångfacetterad karriär med ledande befattningar på Skanska, Scania och Ericsson, både i Sverige och utomlands.

– Tillsammans under fanan har vi under flera år kämpat hårt med att förverkliga våra idéer. Mycket jobb, mycket glädje och många erfarenheter senare önskar vi Ossie fortsatt framgång i sina nya äventyr, säger Henrik Lindekrantz, Intea.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige