Image
Wallenstams ordförande Christer Villard har gått bort.
Wallenstams ordförande Christer Villard har gått bort. Bild: Wallenstam

Wallenstams styrelseordförande har gått bort

Bolag Wallenstams mångårige styrelseordförande, Christer Villard, har avlidit efter en tids sjukdom. Han efterträds tills vidare av vice ordförande Ulrica Jansson Messing.
Publicerad den 26 September 2019

– Christer har genom åren gjort en ovärderlig insats för Wallenstam. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och jag är oerhört tacksam för hans enorma engagemang och bidrag till bolagets utveckling, säger Hans Wallenstam, vd.

Christer Villard har varit styrelseledamot i Wallenstam AB sedan 1995 och valdes till styrelseordförande 2004. Parallellt med sitt uppdrag i Wallenstams styrelse har han arbetat i styrelsen för flera andra bolag och haft uppdrag i olika stiftelser. Han har tidigare innehaft flertalet företagsledande positioner inom finans- och bankväsendet.

– Mina tankar går till Christers familj och närstående. Christer lämnade alltid ett stort avtryck, både professionellt och i privata möten. För mig var han också en mentor och fantastisk vän, jag kan inte med ord beskriva hur saknad han är, säger Hans Wallenstam.

Vice ordförande Ulrica Jansson Messing har varit styrelseledamot i Wallenstam sedan 2008. Hon efterträder Christer Villard fram till nästa årsstämma, då val av styrelseordförande kommer att ske.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY