Image

Wallenstam utökar koncernledningen

Karriär Wallenstam utökar koncernledningen då Patrik Persson den 1 september tillträder en ny roll som teknisk direktör. Patrik arbetar idag som koncernövergripande installations- och byggstrateg och har arbetat på Wallenstam i 14 år.
Publicerad den 15 Juni 2018
Patrik Persson. Bild: Wallenstam
Patrik Persson.

Patrik Persson är född 1974 och anställdes på Wallenstam 2004 som driftoptimerare. Sedan dess har han haft flera olika ledande roller i bolaget, bland annat som driftchef och teknisk chef.

Som teknisk direktör kommer Patrik att leda bolagets utveckling inom bygg- och installationsteknik. Han kommer att ansvara för att samordna bygg- och installationsbeskrivningar för nyproduktion av hyresrätter med målsättning att minska produktionskostnader till bibehållen kvalitet. Rollen kommer också omfatta att driva arbetet med effektivisering av driftskostnaderna inom koncernens fastighetsbestånd.

- Jag är väldigt glad att Patrik tar sig an denna nya roll som blir en viktig nyckel för oss i arbetet för att minska produktionskostnaderna utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav, säger Hans Wallenstam, vd Wallenstam AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige