– Det här är en ny inspirerande utmaning för oss och vi ser så mycket fram emot öppningen. Vi älskar det japanska köket och vill att gästerna ska se, dofta, höra och uppleva matlagningen. Inspirationen för restaurangen är en livfull, härlig japansk gata, säger Tsolmonkhuu Munkhjargal, en av restaurangägarna.
Namnet för restaurangen är inte klart i dagsläget men visionen är tydlig, det ska bli en upplevelse för alla sinnen med modern inredning i sten och trä, kombinerat med japanskt porslin och traditionella lyktor. Det öppna köket och baren blir en central del i lokalen där gästerna kan sitta i barsittning nära tillagningen.
– Vi är väldigt glada över att utveckla samarbetet vidare med ägarna bakom Evolushi och samtidigt bidra till att Kungstorget fortsätter att utvecklas med en ny, spännande restaurang och mötesplats, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.
Ambitionen för den nya restaurangen är att under sommarhalvåret även erbjuda en inbjudande uteservering.
Bolag Bonava har levererat sin rapport för första kvartalet 2025 och vd och koncernchef Peter Wallin höll, tillsammans med vice vd och CFO Jon Johnsson, en presentation av siffrorna, utmaningarna och riktningen framåt för bolaget. – Vi hoppas kunna avsluta en intressant pipeline av B2B-produkter under 2025, säger Peter Wallin.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.