Image
Umami Park.
Umami Park. Bild: Wallenstam

Wallenstam tar in Nordic Wellness i Sundbyberg

Bolag Stockholmsregionens nya dynamiska område Umami Park i Sundbyberg fortsätter att utvecklas i högt tempo. I september nästa år öppnar Nordic Wellness en ny träningsanläggning på strax över 1 500 kvadratmeter i Umami Park. Nya och gamla medlemmar kan då träna i en ny, fantastisk lokal med panoramafönster mitt i området.
Publicerad den 2 September 2021

– Vi är väldigt glada att välkomna Nordic Wellness till Umami Park, deras nya träningsanläggning visar på både områdets attraktionskraft och den fortsatta trenden med en stark efterfrågan på friskvård. Det är en medveten etablering som ger ett fint mervärde till alla som bor och arbetar i området, säger Malin Kernby, affärsområdeschef kommersiellt Stockholm/Uppsala på Wallenstam.

Nordic Wellness har 280 etablerade anläggningar inom friskvård i Sverige. Deras nya träningsanläggning i Umami Park kommer att erbjuda ett brett utbud av det senaste inom redskap, maskiner och gruppträning.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att öppna i Umami Park. Vi vill vara det bästa alternativet inom träning och hälsa och på bästa sätt bidra till den allmänna folkhälsan med en plats där alla ska känna sig som hemma och välkomna, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness AB.

– Det som gör Umami Park unikt är helheten. Det är en levande blandstad som växer fram med allt som behövs för en trivsam, enkel vardag. Ett helt nytt område med moderna lägenheter, kontorsytor, företagsbostäder, torg, restauranger, caféer, gym, vård och närservice. Nästa sommar välkomnar vi även Convendum och deras kontorshyresgäster hit, säger Malin Kernby.

Umami Park växer och utvecklas med fokus på att människor ska trivas, mötas och arbeta. Tunnelbanan skapar snabb tillgänglighet till Stockholm city, Solna och Kista och Arlanda och Bromma flygplats på bekvämt avstånd. Fullt utbyggt kommer området att vara 2024 och omfattar då 800 lägenheter, 10 000 kvadratmeter för restauranger, butiker och annan service samt 13 500 kvadratmeter kontor.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter förvärvet i Charlottenberg – så ser Cibus på gränshandelns framtid

Bolag Cibus gör klart med ett förvärv precis vid norska gränsen. Vd:n Sverker Källgården berättar för Fastighetssverige vad som lockade med affären, bolagets syn på gränshandeln och om man kan tänka sig fler gränshandelsförvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY