Image

Wallenstam startar etapp två i Stallbacken

Bostäder Wallenstam påbörjar byggnationen av andra etappen i Stallbacken i Mölndal med 88 hyresrätter.
Publicerad den 16 Mars 2016
Andra etappen består av 88 hyresrätter. Bild: Wallenstam
Andra etappen består av 88 hyresrätter.

Lägenheterna har en beräknad inflyttning i slutet av 2017. Totalt kommer Wallenstam att bygga cirka 550 lägenheter i området med en mix av hyres- och bostadsrätter.

– Detta är vår andra nybyggnation i Stallbacken, ett nytt, trivsamt och spännande bostadsområde i parkliknande miljö i Mölndal. Vi ser fram emot att vara med och fortsätta bidra till fler attraktiva bostäder här, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

Wallenstams första nyproduktion i Stallbacken, Punkt 1, startade i slutet av 2014 och kommer att vara klar för en etappvis inflyttning från och med hösten 2016. Sammantaget är det fem etapper som Wallenstam ska bygga i området, varav de två första, Punkt 1 och Nivå 2, nu är igång.

När Stallbacken som område är klart kommer det att rymma cirka 1 000 lägenheter och två förskolor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige