Image

Wallenstam sponsrar hästshow

EVENT Fastighetsbolaget Wallenstam går in som sponsor och samarbetspartner i Göteborg Horse Show. Man vill ta en aktiv del i stadsutvecklingen och därför vara delaktiga i ett projekt som befäster Göteborg som evenemangsstad.
Publicerad den 16 Januari 2008

Göteborg Horse Show drar stora skaror ridsportintresserade varje år. Publikrekordet är från 1984 då 83162 personer såg Mario Deslaurier, Kanada, vinna världscupfinalen. 2006 kom över 82000 till världscuphelgen.

Göteborg Horse Show arrangeras 2008 för 32 gången och evenemanget är i år värd för världscupfinalen. Själva världscupen fyller 30 år, så det är upplagt både för firande och spännande tävlingar.

- Vi vill ta en aktiv del i stadsutvecklingen och därför är det viktigt för oss att vara delaktiga i detta världsevenemang som befäster Göteborg som evenemangsstad, säger Thomas Dahl, vice vd för Lennart Wallenstam Byggnads AB.

- Hästsporten intresserar många och vårt engagemang ger därför en möjlighet till kontakt med många av våra målgrupper. Genom samarbetet får vi också möjlighet att synas och en plattform för att träffa kunder, säger han.

- Wallenstam är ett glädjande nytillskott till sponsorgruppen och det är roligt att etablerat Göteborgsföretag vill vara med i evenemanget. Vi hoppas kunna leva upp till allas förväntningar med en spännande världscupfinal i april, säger tävlingsledare Tomas Torgersen.

Göteborg Horse Show med Rolex FEI World CupTM Final 2008 Göteborg äger rum 23-27 april 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige