Image
Hans Wallenstam.
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam.

Wallenstam hyr ut i Gårda

Uthyrning Fredrikssons teknik och bygg och Reducero väljer Wallenstam och Gårda i centrala Göteborg för sina nya kontorslokaler och bolagens expansion. De två uthyrningarna uppgår sammantaget till cirka 800 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Januari 2021
Annons
Image

Reducero, som arbetar med låneförmedling, flyttar in på Vädursgatan 5 nu i januari.
– Gårda ligger bra till och Wallenstam är en hyresvärd med mycket erfarenhet. Vi växer snabbt och hade behov av större lokal med mycket möjligheter. Nu får vi anpassningsbara utrymmen för försäljning och utbildning. En lokal där vi kan fortsätta utvecklas och trivas på jobbet säger Magnus Flyckt, vd för Reducero.

Fredrikssons Teknik och bygg är redan idag hyresgäster till Wallenstam och växlar upp till ny adress och större yta på Gårdavägen 1 i april månad.
– Vi växer och behövde i samband med det utöka vår kontorsyta. Ett riktigt bra läge, givande samarbete och möjligheten att kombinera kontorsyta tillsammans med lager och garage gjorde valet väldigt enkelt, säger Anton Larsson, vd på Fredrikssons teknik och bygg.

– Det är väldigt roligt när våra kunder växer tillsammans med oss såsom Fredrikssons teknik och bygg gör. De är dessutom en god samarbetspartner till Wallenstam och hjälper oss med hyresgästanpassningar, ombyggnationer och servicearbeten. Att samtidigt kunna välkomna Reducero till oss och sina nya lokaler känns som en fin start på året, säger Anders Forsling, Kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Castellums polishusplaner

Bolag Fastighetsjättens mål om att ersätta GP:s gamla tryckeri med ett nytt polishus ser ut att gå i lås.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY