Image
Rosenlund.
Rosenlund. Bild: Wallenstam

Wallenstam hyr ut 970 kvadratmeter i centrala Göteborg

Uthyrning Dansk butikskedja hyr 970 kvadratmeter i entréplanet i Wallenstams fastighet på Rosenlundsgatan 8 i Göteborg.
Publicerad den 24 Februari 2021
Annons
Image

Den danska butikskedjan Stoff & Stil har i över 40 år hjälpt kunder med att uttrycka sig kreativt genom att erbjuda ett stort utbud av metervaror, symönster, sytillbehör med mera. Verksamheten har i dag 29 butiker i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike och bedriver webhandel i 13 europeiska länder. I samband med nyöppningen i Rosenlund kommer de byta namn till Selfmade, för att bättre spegla sitt nya uppdaterade koncept där inspiration, kreativitet och konst förenas.
– Selfmade är vårt kall om att skapa unika förutsättningar för alla nyfikna do it yourself-människor. Vi märker i dag ett stort intresse framför allt från den yngre generationen som önskar alternativ till en värld som primärt är baserad på färdigproducerade produkter. Selfmade vill lägga ett stort fokus på upplärning inom design och sömnad, både i våra fysiska butiker samt genom inspiration på våra olika onlineuniversum. I vår organisation kallar vi detta Empower Creative Self-Expression, och vi har gjort detta till vårt uppdrag att stärka människors förmåga att uttrycka sig själva kreativt, säger Alexander Lerche, vd för Stoff & Stil/Selfmade.
– Det känns väldigt roligt att kunna välkomna det nya konceptet "Selfmade®" till Rosenlund. En ny kreativ verksamhet i entréplan blir ett mervärde för både boende, företag och besökare i området. Dessutom extra intressant med delningskonceptet av symaskiner som känns väldigt modernt och rätt i tiden, säger Marina Fritsche, regionchef för Göteborg och vice vd på Wallenstam

Tillträde till lokalen i Rosenlund blir i mitten av augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY