Image
Hans Wallenstam.
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam återköper obligationer för 69 miljoner kronor

Bolag Wallenstam offentliggör resultatet av ett återköpserbjudande till innehavarna av bolagets utestående seniora icke-säkerställda obligationer med rörlig ränta och med förfall 23 november 2022, med utestående volym om 250 miljoner kronor. Återköpserbjudandet löpte ut igår klockan 12.00 och bolaget kommer sammanlagt att köpa tillbaka obligationer om 69 miljoner kronor.
Publicerad den 29 September 2022

Bolaget skriver vidare att priset för obligationerna i återköpserbjudandet är 99,90 procent av nominellt belopp per obligation. Wallenstam kommer även att erlägga upplupen och icke betald ränta från, men exklusive, föregående ränteförfallodag upp till, och inklusive, likviddagen för återköpserbjudandet. Förväntad likviddag för återköpserbjudandet är den 30 september 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige