Image
Rikard Dahlström, en av grundarna till Waade, och Markus Tunlid, ansvarig för verksamheten i Göteborg.
Rikard Dahlström, en av grundarna till Waade, och Markus Tunlid, ansvarig för verksamheten i Göteborg. Bild: Sofia de Bourg

Waade etablerar verksamhet i Göteborg

Bolag Konsult- och projektledningsbolaget Waade etablerar kontor i Göteborg och utvidgar därmed verksamheten till västkusten. Markus Tunlid, som senast kommer från Veidekke, har anställts som ansvarig för satsningen.
Publicerad den 11 December 2019

– Det känns otroligt roligt att få hälsa Markus välkommen till Waade och att Markus vill göra denna resa med oss. Detta är ett tydligt steg mot våra långsiktiga ambitioner med att bredda både kunderbjudande och geografiskt verksamhetsområde, säger Rikard Dahlström, en av grundarna.

Waade leder bygg-, anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt där samarbete uppstår i möten mellan människor. Genom dialog kan vi utvecklas tillsammans och involvering engagerar alla i projektet. Framgångsrika projekt byggs av människor som samarbetar och med fokus på kommunikation och process skapas kundvärde.

– Det känns både roligt och inspirerande att få sätta Waade på kartan i Göteborg. Waade är ett bolag med starka och humana värderingar som har stor potential att växa i Göteborgsregionen. Vi ska vara en attraktiv både arbetsgivare och samarbetspartner. Jag ser fram emot att få bidra med min kompetens, säger Markus Tunlid.

Waade Göteborg startade verksamheten i november 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige