Image
Kvarteret Verkstan.
Kvarteret Verkstan. Bild: Sankt Kors

Vricon tar steget in i nya Ebbepark

Uthyrning Det snabbväxande utvecklingsföretaget Vricon skrivit avtal med Sankt Kors för inflyttning i den första byggnaden i kvarteret Verkstan i Ebbepark. Vricon blir det första större företaget som är klart för inflytt i Verkstan i början av 2021.
Publicerad den 26 Mars 2019
Annons
Image

Avtalet med Vricon är ytterligare ett steg i att etablera Ebbepark som en dynamisk tillväxtmiljö för affärsidéer, innovationer och företagande.
– I och med att Vricon flyttar hit får vi ett kvitto på att Ebbepark är ett attraktivt område för expansiva företag inom regionens styrkeområde. Jag är mycket glad över att de gillar visionen med Ebbepark och jag är övertygad om att de på olika sätt kommer att bidra till parken. Jag tror också att vi kan bidra till deras fortsatta tillväxtresa, säger Johan Kristiansson, vd för Sankt Kors.
– Vi växer så det knakar. För fyra år sedan var vi 30 medarbetare, idag är vi mer än dubbelt så många. Vi tar sats inför framtiden och vi vill bygga vidare i Linköping. Vi har en stark start-up-kultur som bottnar i en innovationsanda med en bra blandning av ungdomlig nyfikenhet och erfarenhet hos våra medarbetare. Allt som Ebbepark står för och bidrar med överensstämmer helt med vår kultur, våra värderingar och våra drivkrafter, säger Leif Haglund, vd och CTO på Vricon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Akelius vd: Det är svårt att ge prognoser

Bolag Framtiden är mer osäker än vanligt och Akelius har intagit en försiktig inställning till nya investeringar för att upprätthålla ett stabilt finansiellt läge. Företagets vd Ralf Spann berättar för Fastighetssverige hur länge han tror den här osäkerheten håller i sig, hur transaktionsmarknaden ser ut och skillnaden mellan olika geografier.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY