Image

Vinge får prestigefyllt pris

TÄVLING Vinge har fått utmärkelsen årets advokatfirma i Sverige. Man placerade sig i topp inom bland annat Real Estate. Rankinginstitutet Chambers har även vägt in Vinges framgångar det senaste året inom speciella uppdrag, strategisk tillväxt och klienternas höga betyg för servicen.
Publicerad den 16 Maj 2008

Det brittiska förlaget och rankinginstitutet Chambers and Partners har intervjuat klienter och har nyligen släppt sin ranking av advokatfirmor och enskilda jurister i 175 länder. Som underlag för sin bedömning intervjuar Chambers klienter, men även konkurrenter får uttala sig om hur de uppfattar advokatbyråernas kompetens och servicegrad. I år är första året som Chambers delar ut priset Europe Awards for Excellence.

Vinge tog hem priset som bästa svenska advokatfirma och placerade sig i topp inom följande områden: Banking & Finance, Capital Markets, Competition/European Law, Corporate/M&A, Employment, Private Equity, Real Estate, TMT (Telecom, Media & Technology) och Shipping. Dessutom har över 40 av Vinges advokater topprankats inom sina specialområden. 16 av dessa har rankats som etta inom sina områden.

- Det här ett bevis på att det vi prioriterat de senaste åren har gett resultat. Speciellt glädjande är det att våra klienter ger oss så högt betyg för service och tillmötesgående, säger Michael Wigge, som mottog priset i Barcelona på torsdagskvällen.

- Vi fortsätter nu på den inslagna vägen genom att rekrytera de bästa juristerna, effektivisera vårt arbete för att fortsätta ge våra klienter den service och kompetens de efterfrågar.

Vinge blev 2007 utsedd till bästa advokatfirma i Norden av Financial Times och Merger Market. Vinge var även den byrå som 2007 genomförde de största affärerna. Det totala värdet uppgick till nära 200 miljarder kronor.

Även Mannheimer Swartling och Linklaters har fått samma utmärkelse.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige