Image

Victoria´s Secret till Sverige

Uthyrning Det världsberömda underklädesföretaget Victoria's Secret öppnade sin första butik i Sverige på Stockholm Arlanda Airport i lördags.
Publicerad den 5 April 2013
Victoria´s Secret kommer till Sverige. Bild: Victoria´s Secret
Victoria´s Secret kommer till Sverige.

Den kommer att finnas innanför säkerhetskontrollen på Terminal 5 och är en Beauty & Accessories-butik som är inriktad på skönhetsprodukter och accessoarer.

Victoria's Secret har funnits i 35 år och har över 1 000 butiker världen över. Varje år arrangerar företaget sin påkostade modeshow som ses av kändisar på front row och miljoner människor framför tv:n. Victoria’s Secret har hittills inte haft några butiker i Sverige men varumärket är välkänt bland svenskar, bland annat tack vare att flera svenska supermodeller som Caroline Winberg, Elsa Hosk och Frida Gustavsson har gått deras visningar.

– Det känns otroligt kul att vi är först med Victoria's Secret i Sverige. Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att höja Arlanda som shoppingdestination för att möta det ändrade beteendet hos våra resenärer. Att ytterligare ett internationellt premiumvarumärke nu väljer att etablera sig hos oss visar att vi är på rätt väg. Victoria’s Secret-butiken är spektakulär och inspirerande vilket tilltalar både svenska och internationella resenärer, säger Roel Huinink, vd på Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

Butiken är 109 kvadratmeter stor och erbjuder väskor, plånböcker, scarfs, ett urval av trosor i flertalet modeller med olika färger och tryck, parfymer och hudvårdsprodukter som body lotions, handkrämer och kroppssprayer från bästsäljande VS Fantasies-serien, samt resebetonade artiklar som passfodral och resväskor.

Arlanda Schiphol Development Company ägs till 40 procent av Schiphol Group Amsterdam och 60 procent av koncernen Swedavia, som äger flygplatserna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige