Image

Vd:n lämnar Stockholmshem – ersättaren klar

Bolag Stockholmshems vd Eva Nygren får en ny roll som fastighetsstrateg på koncernbolaget Stockholms Stadshus och lämnar Stockholmshem den sista mars. Ny vd för Stockholmshem från den 1 april föreslås istället bli Anette Sand som i dag är vd på systerföretaget Familjebostäder.
Publicerad den 23 Mars 2018
Eva Nygren. Bild: Stockholms Stadshus
Eva Nygren.

– Vi rekryterar Eva Nygren till koncernbolaget för att stärka det centrala arbetet med stadens fastighetsstrategier samt hållbarhetsfrågor inom CSR, säger Ingela Lindh, vd på Stockholms Stadshus.

– Det innebär att Eva bland annat kommer att arbeta med balansen mellan de allmännyttiga och affärsmässiga uppdrag, som stadens bostadsbolag har. Det är frågor som Eva har drivit på Stockholmshem och som vi nu vill att alla bolag drar nytta av, säger Ingela Lindh.

Eva Nygren har en lång erfarenhet av olika chefsuppdrag inom bostadssektorn och arbetade i åtta år som vd på Telge Bostäder innan hon blev vd på Stockholmshem i oktober 2015.

– Vi tackar Eva för hennes engagemang och driv i att utveckla bolaget under de här åren och är glada över att hela koncernen nu får ta del av hennes fastighets- och hållbarhetskunnande, sa?ger Stockholmshems styrelseordförande Kadir Kasirga (S).

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige