Image
Salt & Sill öppnar på Centralstationen i Malmö.
Salt & Sill öppnar på Centralstationen i Malmö. Bild: Jernhusen

Västkustkrog öppnar på Malmö Centralstation

Uthyrning Salt & Sill Deli flyttar efter årsskiftet in på Malmö Centralstation. De kommer framförallt etablera en matbar men också en delikatessdisk med inspiration från västkusten.
Publicerad den 9 Oktober 2014
Annons
Image

Salt & Sill har sina rötter i Bohuslän, närmare bestämt Klädesholmen på Tjörn. Här har de bedrivit skärgårdskrog sedan 1999 och hotellverksamhet sedan 2008. I början av 2010 startade man konceptet Salt & Sill Deli - matbar och delikatessbutik i ett - och 2014 slog Salt & Sill Deli upp dörrarna till sin första stationsetablering på Göteborgs Centralstation.

- Vi ser nu fram emot att möta Skåne och Malmö Centralstation med vårt koncept. Vi serverar genuin mat som kombinerar svensk tradition och nytänkande, så som vi alltid gjort på vår skärgårdskrog på Klädesholmen där allt startade. På stationen adderar vi även enkelhet för att möta gästen som är på resande fot, säger Sanna Hermansson, vd på Salt & Sill.

- Vi är mycket nöjda med att få Salt & Sill Deli som hyresgäst på stationen. De blir ett bra komplement till vårt övriga utbud av restauranger. Resenärerna efterfrågar både snabbmat och finsmakarrestauranger där Salt & Sill Deli hör till finsmakarkategorin, säger Jörgen Lindahl, regionchef på Jernhusen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY