Image
Salt & Sill öppnar på Centralstationen i Malmö.
Salt & Sill öppnar på Centralstationen i Malmö. Bild: Jernhusen

Västkustkrog öppnar på Malmö Centralstation

Uthyrning Salt & Sill Deli flyttar efter årsskiftet in på Malmö Centralstation. De kommer framförallt etablera en matbar men också en delikatessdisk med inspiration från västkusten.
Publicerad den 9 Oktober 2014

Salt & Sill har sina rötter i Bohuslän, närmare bestämt Klädesholmen på Tjörn. Här har de bedrivit skärgårdskrog sedan 1999 och hotellverksamhet sedan 2008. I början av 2010 startade man konceptet Salt & Sill Deli - matbar och delikatessbutik i ett - och 2014 slog Salt & Sill Deli upp dörrarna till sin första stationsetablering på Göteborgs Centralstation.

- Vi ser nu fram emot att möta Skåne och Malmö Centralstation med vårt koncept. Vi serverar genuin mat som kombinerar svensk tradition och nytänkande, så som vi alltid gjort på vår skärgårdskrog på Klädesholmen där allt startade. På stationen adderar vi även enkelhet för att möta gästen som är på resande fot, säger Sanna Hermansson, vd på Salt & Sill.

- Vi är mycket nöjda med att få Salt & Sill Deli som hyresgäst på stationen. De blir ett bra komplement till vårt övriga utbud av restauranger. Resenärerna efterfrågar både snabbmat och finsmakarrestauranger där Salt & Sill Deli hör till finsmakarkategorin, säger Jörgen Lindahl, regionchef på Jernhusen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige