Image

Västerstaden köper för en halv miljard

Transaktioner Bonava säljer ett hyresprojekt i Tuve utanför Göteborg till Västerstaden. Priset uppgår till 496 miljoner kronor och affären är villkorad av bygglov. Projektet omfattar 209 hyreslägenheter och resultatavräknas under första samt tredje kvartalet 2021.
Publicerad den 19 December 2018

– Tuve är en växande stadsdel i ett växande Göteborg med bra kommunikationer, bra närservice och ett behov av fler bostäder upplåtna som hyresrätter. Det känns väldigt roligt att vi kan vara med och utveckla området till en levande plats där människor kommer kunna trivas och leva sina liv, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef på Bonava Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige