Image

Vässat jobbverktyg för fastighetsbranschen

BOLAG Fasticon Kompetens lanserar en ny funktion för jobbmatchning i fastighetsbranschen. Nu kan användaren lägga upp sitt cv direkt på sajten. - I juni hade vi redan 600 cv:n registrerade, säger Jonas Gustavsson, vd på Fasticon Kompetens.
Publicerad den 12 Augusti 2008

Det hela är enkelt, man går helt enkelt in på Fasticon Kompetens hemsida, registrerar sig med kontaktuppgifter, erfarenheter och önskemål samt bifogar cv samt de dokument som man anser är viktiga, till exempel betyg och personligt brev med mera.
- Vi genomför löpande en matchning mellan våra registrerade kontakter och de företag som söker ny kompetens, säger Jonas Gustavsson.

Då det råder stor kompetensbrist inom vissa specialistområden i branschen så kommer vi att kunna matcha personer med nyckelkompetens i databasen direkt mot lämpliga företag i branschen.

Självklart sker all kontakt efter godkännande och överenskommelse med registrerade personer och alla uppgifter hanteras konfidentiellt.

Med det nya verktyget kan man också skicka ut riktad information till användarna kring lediga jobb, samt utbildning och HR-nyheter i branschen.

Förutom jobbmatchning riktar Fasticon Kompetens sig även till fastighetskonsulter (egenföretagare) som ingår i konsultnätverket och som kan använda tjänsten för att tala om att man är tillgänglig.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY