Image

Vasallen hyr ut 3 600 kvadratmeter

UTHYRNING Den 1 september 2008 flyttar Lastbil och Trailer Service AB till Almnäs i Södertälje. Etableringen på Almnäs omfattar 3 600 kvadratmeter industrilokaler.
Publicerad den 15 Augusti 2008

Lastbil och Trailer Service i Stockholm AB (LBTS AB) är ett nystartat företag som tar emot och iordningställer lastbilstrailers och släpvagnar för transportindustrin.

- Vår etablering hos Vasallen i Almnäs kommer att ge oss de marknadsmässiga förutsättningar vi behöver för vår utveckling och expansion på den Svenska trailermarknaden säger Dragoljub Markovic, ägare och grundare av LBTS AB.

Ing1 Vasallens vd, Ulph Lundgren är nöjd med etableringen:
- LBTS AB passar med sina framtidsplaner mycket bra in i utvecklingen av Almnäs och kompletterar på ett bra sätt övriga industriella verksamheter här. Hittills i år har vi hyrt ut totalt drygt 9000 kvadratmeter och det visar på ett stort intresse för Almnäs, säger Ulph Lundgren.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige