Image

Vasakronan hyr ut till Hifab i Stockholm

UTHYRNING Hifab blir ny kontorshyresgäst i Norrtullpalatset och samtidigt granne med Vasakronans huvudkontor. Hifab hyr cirka 2 400 kvadratmeter på ett och samma våningsplan, och flyttar in i juli 2010.
Publicerad den 7 December 2009

Den nya adressen blir Sveavägen 167 och lokalen kommer att inrymma cirka 130 arbetsplatser i öppen planlösning.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Hifab som hyresgäst i Norrtullpalatset, berättar Åsa Lange, affärsområdeschef på Vasakronan i Stockholm.

– En av fastighetens främsta fördelar är de stora våningsplanen, som möjliggör även för större hyresgäster att sitta på ett och samma plan. Läget nära trafiklederna, men ändå innanför tull, är också attraktivt för många företag. Dessutom är skyltläget svårslaget.

– På vårt kontor idag sitter vi mycket i egna rum och på flera våningsplan. För oss är det väldigt positivt att hela organisationen kan sitta tillsammans i en öppen och effektiv planlösning, där vi också har möjlighet att expandera, säger Jan Skoglund, vd på Hifab.

Hifab är ett konsultföretag som verkar över hela världen. Företaget erbjuder projektledning och rådgivning för hållbar utveckling och optimering av kundernas resurser.

Norrtullpalatset består av cirka 15 000 kvadratmeter kontorsyta. Andra större hyresgäster är bland annat Fuji Film, Bluestep Bostadslån, Ahlsell Sverige, Precio Systemutveckling samt Vasakronans eget huvudkontor och Stockholmskontor.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige