Image

Varumärket DTZ blir kvar

Bolag DTZ, a UGL Company – så kommer DTZ att marknadsföras i fortsättningen. UGL, som köpte DTZ Holdings Plc i december 2011, låter alltså det starka DTZ-varumärket leva vidare.
Publicerad den 5 September 2012

- Från och med nu marknadsförs våra fastighetstjänster under ”DTZ, a UGL company”, i dagligt tal DTZ, i hela världen. Vi flyttar fram positionerna till att vara ett sant globalt, världsledande företag med 47 000 medarbetare i 52 länder. Företaget kommer att fortsätta att utvecklas med starkt fokus på att erbjuda våra kunder innovativa och optimala lösningar, varhelst de behöver oss. Vår nya, unika plattform ger oss redan förnyad kraft, och vi ser stora utvecklingsmöjligheter framöver, säger UGL:s koncernchef Richard Leupen.

- I det nya varumärket har vi behållit det starka namnet DTZ. DTZ har en trovärdighet och en historia som går tillbaka till 1784. Vi har också velat dra nytta av marknadens kännedom om DTZ:s särskilda specialistkompetenser. Genom att kombinera namnet DTZ med UGL:s företagsidentitet, så omfattar det nya varumärket nu UGL:s finansiella styrka samtidigt som det speglar företagets ledande expertis inom integrerade fastighetstjänster.

DTZ:s huvudkontor kommer även i fortsättningen att finnas i Los Angeles under ledning av Robert Shibuya.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige