Image
Bild: Valad

Valad hyr ut i Sollentuna

Uthyrning Valad har hyrt ut 3 493 kvadratmeter lager- och kontorsyta i fastigheten Ringpärmen 2 i Sollentuna.
Publicerad den 20 April 2012
Annons
Image
Valad hyr ut i Ringpärmen 2. Bild: Valad. Bild: Valad
Valad hyr ut i Ringpärmen 2. Bild: Valad.

Uthyrningen sker till det svenska logistik- och transportföretaget Transfargo och är på tre år. Avtalet skrevs för Valads fond V+ Nordic 2.

Ringpärmen 2 är en lagerfastighet om cirka 7 300 kvadratmeter, belägen i industriområdet Bredden i Sollentuna. Efter denna uthyrning finns det 350 kvadratmeter ledigt kontorsutrymme kvar i fastigheten.

- Vi är mycket glada att Transfargo än en gång har valt att förlägga sin verksamhet till en av våra fastigheter i Sverige. Det visar både styrkan i vårt förhållande med befintliga hyresgäster, och kvaliteten på den service som Valads lokala team kan tillhandahålla, säger Frej Adolph, förvaltningschef på Valad i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige