Image

Valad hyr ut i Malmö

AFFÄRER Det grafiska fullserviceförteget FS Grafiska AB blir hyresgäst i en av Valad Property Groups fastigheter i Malmö. Avtalet innebär att FS Grafiska hyr 1 000 kvadratmeter med option på ytterligare 1 500 kvadratmeter i fastigheten Matildehem 10 i sydöstra Malmö.
Publicerad den 8 Maj 2009

FS Grafiska har som visionen att bli en ännu mer betydande aktör på marknaden som ett fullserviceföretag inom den grafiska branschen utan att göra avkall på den personliga relationen med kunderna.

Fastigheten Matildehem 10 ligger mycket väl belägen längs Ystadvägen i direkt anslutning till inre ringvägen runt Malmö liksom E65 mot Sturup/Ystad. Fastigheten har under en lång tid varit hemvist för \″Matab\″ men genomgår för närvarnade en total omstrukturering för att möjliggöra för en attraktiv mix av diversifierade verksamheter. Totalt omfattar fastigheten 7 075 kvadratmeter.

- Vi är glada att FS Grafiska valt Matildehem 10 för sin fortsatta expansion i regionen. I den omstruktureringsprocess som vi nu genomför i fastigheten passar FS Grafiska väl i mixen som vi vill skapa. Ytterliggare ett flertal diskussioner pågår för närvarnade och vi ser positivt på den närmaste framtiden, säger Per Nordström, Head of Asset Management på Valad Property Group.

Första kvartalet i år har Valad Property Group tecknat hyreskontrakt på totalt 14 528 kvadratmeter kontors- och lagerlokaler. Bland de nya hyresgästerna är Sungard Availability Services, Makker Design och Gequipment. Valad förvaltar cirka 850 000 kvadratmeter för två fonder i Sverige.

- Första kvartalet har faktiskt varit ganska bra, trots den finansiella krisen. Vi har lyckats locka många hyresgäster, och tack och lov verkar det att hålla i sig, säger Per Nordström, Head of Asset Management i Valad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige