Image

Valad hyr ut huvudkontor i Kungsporten

UTHYRNING Valad Property Group har hyrt ut lokaler åt PPY Production AB på Kungsporten i Billdal, fastigheten Bolsheden 1:4. PPY har valt att lägga sitt huvudkontor i Valads fastighet på Kungsporten, och detta är ett led i den fortsatta utvecklingen av fastigheten där Valad kommer ha mer fokus på handelsföretag.
Publicerad den 24 Juni 2009

PPY Production AB designar, tillverkar och säljer under varumärket Pelle P tekniska sjö- och fritidskläder där design kombineras med hög kvalitet och funktion. Bolaget har sitt ursprung i seglarlegenden Pelle Petterson, som även gjort sig känd som industri- och produktdesigner.

- Det är med stor glädje och stolthet att vi kunnat knyta ett så pass välkänt varumärke till Kungsporten. Kungsporten består av en blandning mellan kontor och handel och har en total yta på 17 000 kvadratmeter, säger Per Nordström, Head of Asset Management, Valad Property Group.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige