Image

Uppåt för Byggpartner

Bolag Byggpartner-aktien började handlas på First North Premier på måndagen. Fem minuter efter handelstart var kursen 39,50, upp sju procent.
Publicerad den 5 December 2016

Aktien hade då handlats för mellan 38.20 och 40.50 kronor, att jämföra med teckningskursen 37 kronor.

Intresset för erbjudandet har varit stort både bland allmänheten i Sverige och bland institutionella investerare i Sverige och utlandet. Erbjudandet övertecknades flera gånger. Cirka 5 000 investerare har tilldelats aktier i Byggpartner.

Sverker Källgården, vd:
- Noteringen på Nasdaq First North Premier välkomnas varmt av mig och våra medarbetare. Jag vill välkomna alla nya aktieägare till Byggpartner och jag tycker det är jättekul att en stor del av ledningen däribland mig själv, delar av styrelsen och cirka 120 av våra medarbetare har köpt aktier i Erbjudandet. Vi kommer att arbeta hårt för att fortsatt visa att Byggpartner är ett bolag med stabil lönsamhet och tillväxt i enlighet med våra finansiella mål, vilket går hand i hand med vårt mål att skapa hållbara värden för våra kunder och aktieägare. Vår affärsidé är att med engagemang och enkla, genomtänkta lösningar effektivisera byggprocessen.

Pareto Securities är Sole Manager och Bookrunner, Avanza är Selling Agent och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB är legal rådgivare i Byggpartners erbjudande.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige