Image
Uniqlo öppnar i Westfield Mall of Scandinavia.
Uniqlo öppnar i Westfield Mall of Scandinavia. Bild: Uniqlo

Uniqlo öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Uthyrning Det globala japanska klädmärket Uniqlo planerar att öppna en ny butik i Sverige i Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm till hösten 2020. Den 1 250 kvadratmeter stora butiken blir företagets andra i Sverige och tredje i Skandinavien.
Publicerad den 29 April 2020

Modemärket Uniqlo grundades 1984 av japanska Tadashi Yanai och har med tiden blivit ett världsledande företag med fler än 2200 butiker. Sedan den första svenska butiken öppnade i augusti 2018, har varumärket blivit en populär aktör att räkna med även på den lokala modescenen. I höst är det alltså dags för lansering av varumärkets andra svenska butik som öppnar i landets största shoppingcenter, Westfield Mall of Scandinavia.
– Uniqlo är ett av världens mest uppskattade modevarumärken och därför ser vi nu mycket fram emot att välkomna dem till oss i Westfield Mall of Scandinavia. Genom öppningen av Uniqlos nya butik vill vi optimera vårt kunderbjudande, stärka vår internationella karaktär och attrahera ännu fler besökare, säger Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.
– Sverige är ett inspirerande land som ligger i framkant när det gäller innovation, hållbarhet och design. Områden som korrelerar väl med Uniqlos filosofi. Två år efter den framgångsrika ankomsten på den svenska marknaden, är vi nu väldigt glada över att lansera en ny butik i Westfield Mall of Scandinavia. Vi ser fram emot att erbjuda vårt unika Lifewear-koncept på en så levande och ledande plats, säger Mikiya Kurosu, COO på Uniqlo Scandinavia.

Butiken öppnar under hösten 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige