Image

Unik Östermalmsvilla till salu - se bilderna här

TRANSAKTIONER Nu ligger en smått unik lyxvilla ute till försäljning. Utropspriset för den 620 kvadratmeter stora stadsvillan är 45 miljoner kronor. Se bilderna här.
Publicerad den 21 April 2010

Det handlar om en av få kvarvarande enfamiljsbostäder i Lärkstaden, på Tyrgatan på Östermalm i Stockholm. Där ligger fastigheten Tofslärkan 11, ett townhouse på 620 kvadratmeter.

Villan är nu, för första gången på över 40 år, ute till försäljning och det är mäklaren Richard Lagerling som har säljuppdraget.

Fastigheten består av två bostadsplan, källare samt råvind med bygglov för inredning till bostad.

\"Byggnaden är välbevarad men i behov av modernisering vad avser el, vvs och ytskikt\", skriver mäklaren på sin hemsida.

Utropspriset är 45 miljoner kronor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige