Image

Ulf Rämme byter arbetsgivare

Karriär WSP stärker sin satsning på detaljhandel genom att rekrytera handelsanalytikern Ulf Rämme, som kommer från en tjänst som senioranalytiker på HUI Research.
Publicerad den 10 November 2011
Ulf Rämme. Bild: WSP. Bild: WSP
Ulf Rämme. Bild: WSP.

- WSP är ett mycket intressant företag med stor bredd i både kompetens och tjänsteutbud. Att få vara med att bygga upp och förstärka den relativt nystartade avdelningen som satsar på handel och fastighet, är en av anledningarna till att jag valde WSP, säger Ulf Rämme.

Han kommer närmast från HUI Research där han som senioranalytiker ansvarat för området Regional Handelsanalys. På HUI Research har han genomfört ett stort antal konsekvens- och etableringsanalyser och allmänna handelsanalyser. Däribland den årliga rapporten ”Handeln i Sverige”, en publikation som redovisar handelns utveckling i landets samtliga kommuner. Ulf har arbetat med såväl offentliga organisationer som privata fastighetsägare och detaljhandelsföretag.

- WSP har idag ett av marknadens bredaste erbjudanden inom detaljhandel, från en första analys, till genomförande och färdigställande av köpcentrum och andra handelsetableringar. Efterfrågan på våra tjänster inom handel ökar och med Ulf kan vi möta kundernas växande behov av strategisk rådgivning inom detaljhandelsområdet, säger Fredrik Bergström, affärsområdeschef på WSP Analys & Strategi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige