Image

Tyréns storsatsar i norra Sverige

Karriär Tyréns rekryterar en ny regionchef och tre nya affärschefer i norra Sverige. Inom fem år ska företaget växa från 200 till 300 personer i regionen.
Publicerad den 13 Augusti 2014
Daniel Wallström. Bild: Tyréns
Daniel Wallström.

Daniel Wallström har rekryterats som ny regionchef med placering i Piteå och tre nya affärschefer har värvats till Kiruna, Umeå och Skellefteå. Inom fem år ska företaget ha vuxit från 200 till 300 personer i regionen.

– Jag ser fram emot att vara med Tyréns i den här expansiva fasen. Vi har många spännande projekt på gång och håller på för fullt med att rekrytera folk. Vi anställer löpande och har hittills rekryterat 27 nya konsulter i regionen. Dessutom har vi anställt fyra nya avdelningschefer och tre affärschefer som skall hjälpa till att utveckla region nord, säger Daniel Wallström, chef för region nord.

De tre nya affärscheferna Patrik Kjellgren, Helena Markgren och Urban Matti har alla en gedigen erfarenhet från byggnadsbranschen. Patrik Kjellgren har arbetat i ledande positioner på Sweco, Skanska och NCC. Bland annat inom områdena Asfalt och Betong samt Mark och Anläggning. Helena Markgren kommer senast från företaget Consultec Byggprogram. Innan dess har hon arbetat på Skanska och innehaft ett flertal ledande positioner inom Skellefteå kommun. Urban Matti har 13 års erfarenhet som konsult hos bland annat Grontmij och NAB (Norrbottenskommunernas Arkitekt- och Byggnadskontor). På Tyréns har han varit anställd i över sex år. Han har arbetat som projektledare och uppdragsansvarig i större och mindre projekt, framförallt i Malmfälten.

– Det är ett tungt gäng nya affärschefer som ska hjälpa oss att expandera. Nu söker vi alla typer av teknikkonsulter i regionen, men kortsiktigt är det främst inom områdena Mark och Vatten som vi behöver förstärkning. Urban och Patrik, som delar på området Mark och Anläggning, har redan rekryterat en ny avdelningschef inom området Plan-, Landskap och Miljö. Nu söker vi även en avdelningschef inom Mark och Vatten. Helena kommer att inta sin position som affärschef i augusti på kontoret i Skellefteå. Där har vi dubblerat antalet anställda under det senaste året och då blir det bra att ha henne på plats där. Jag ser fram emot att få se Tyréns växa och utvecklas tillsammans med nya teknikkonsulter och de nya affärscheferna, säger Daniel Wallström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige