Image
Bild: Tyréns

Tyréns öppnar kontor i Lund

Bolag Tyréns öppnar nytt kontor på Ideonområdet i Lund. Ambitionen är att inom en tvåårsperiod ha ett 50-tal medarbetare i Lund.
Publicerad den 10 Maj 2011
Tyréns öppnar nytt kontor på Ideon-området i Lund. Bild: Tyréns. Bild: Tyréns
Tyréns öppnar nytt kontor på Ideon-området i Lund. Bild: Tyréns.

- Anledningen till att vi nu satsar på ett eget kontor i Lund är vårt växande engagemang i projekt som MAX IV, liksom den positiva utveckling som vi generellt ser kring Ideon och Brunnshög med MAX IV, ESS och nu senast Ideon Medicon Village, säger Christian Lindfors, regionchef för Tyréns i södra Sverige.

- För Tyréns är det viktigt att komma närmare de marknader vi jobbar med, och det är nödvändigt att ha en stark lokal förankring. Vi ser det också som ett sätt att attrahera kompetent personal. Om vi kan erbjuda en arbetsplats nära bostaden underlättar det för våra medarbetare att få ihop livspusslet. Därför kommer vi framöver att anställa fler medarbetare i Lund och även till våra övriga kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona och Växjö.

Inflyttning sker den 16 maj i på Scheelevägen 17.

Tyréns arbetar med stadsbyggnad och infrastruktur samt byggnads- och fastighetssektorn. Bolaget har drygt 1 000 medarbetare på ett 20-tal kontor i Sverige samt i Storbritannien.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY