Image

Tyréns ny delägare i Johanneberg Science Park

Bolag Tyréns går in som ny delägare i Johanneberg Science Park i Göteborg.
Publicerad den 11 Januari 2012

- Forskning och utveckling är viktigt för oss. Vi lägger ner stora resurser på detta, inte minst genom vår ägarstiftelse. Det är spännande att komma in i ett nytt sammanhang, som förhoppningsvis leder till nya sätt att tänka för oss. På sikt ser vi gemensamma utvecklingsprojekt, som flyttar fram Sveriges positioner inom samhällsbyggande, säger Ulrika Francke, vd på Tyréns.

- Med Tyréns som ägare breddas ägarkompetensen på ett förträffligt vis vilket medför att vi stärker vår förmåga att gemensamt arbeta med större helhetsperspektiv i samhällsbyggnadsfrågor , säger Mats Bergh, vd för Johanneberg Science Park.

Avtalet skrevs på av parterna i går den 10 januari 2012 på Chalmersska Huset, i närvaro av Chalmers rektor Karin Markides och Kenneth Orrgren, styrelseordförande i Tyréns AB.

Johanneberg Science Park ägs nu av:

Stiftelsen Chalmers tekniska högskola
Göteborgs Stad
AB Volvo
Göteborg Energi
HSB
Riksbyggen
Tyréns AB

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige