Image
Två nya restauranger till Smålandstorget.
Två nya restauranger till Smålandstorget. Bild: Pembroke

Två nya restauranger till Smålandstorget

Uthyrning Två nya restauranger, Saigon Stories och Bodybuddy, öppnar hos Pembroke på Smålandstorget i centrala Stockholm. Endast en lokal på 111 kvadratmeter kvarstår nu för uthyrning.
Publicerad den 1 Oktober 2019

Den 27 september öppnade det vietnamesiska street food-konceptet Saigon Stories i PK-huset. Bodybuddy – ett nytt koncept med fokus på nyttig, organisk och närproducerad mat – öppnar på Smålandstorget under början av nästa år. Tillsammans stärker restaurangerna Smålandstorgets profil som den nya platsen i city för spännande matupplevelser.
– Vi är glada över att välkomna de nya restaurangerna till kvarteret. Vårt mål är att göra det centralt belägna Smålandstorget till en ännu mer attraktiv och livfull plats. Pembrokes ambition är att skapa trivsamma miljöer där människan står i centrum – Saigon Stories och Bodybuddy hjälper Pembroke att uppnå den visionen, säger Akira Shimizu, Vice President, Head of the Nordics på Pembroke.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige