Image

Två nya ledamöter till Byggpartner

Bolag I samband med bolagsstämman i Byggpartner den 17 maj valdes två nya ledamöter in i styrelsen; Johan Koch och Torsten Josephson.
Publicerad den 20 Maj 2011

Johan Koch är partner och investeringsansvarig hos Priveq, Byggpartners huvudägare. Torsten Josephson satt tidigare i BOL Entreprenads styrelse. BOL förvärvades av Byggpartner hösten 2010.
- Byggpartner är ett välskött bolag med riktigt bra och kompetent personal i alla led. Jag ser fram emot att få vara delaktig i Byggpartner även på styrelsenivå, säger Johan Koch.

Han har bland annat erfarenhet av förvärvsfrågor, börsnoteringsprocesser och kapitalanskaffningar. Sedan Johan Koch började på Priveq 2006, har han varit med om ett antal genomförda investeringar, bland annat investeringen av Byggpartner.

Torsten Josephson har över 30 års erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och fastighetssektorn, bland annat som vd för Einar Mattsson. Under sina år i byggbranschen har han arbetat som konsult, entreprenör, beställare och styrelseledamot för både företag och branschföreningar.
- ByggPartner är en uppstickare i en spännande och intressant bransch, säger Torsten Josephson, som sedan 2009 driver ett managementföretag inriktat på bygg- och fastighetsbranschen.

Byggpartners styrelse:
• Claes Kjellander, ordförande
• Eva Eriksson
• Louise Nilsson
• Bo Olsson
• Mats Wellhardh
• Johan Koch
• Torsten Josephson

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige