Image

Två nya aktörer till Mantorp

Uthyrning Dollarstore och Apoteket Kronan etablerar sig på handelsplatsen i Mantorp och hyr sammanlagt 4 000 kvadratmeter.
Publicerad den 16 April 2013
Handelsplatsen Mantorp. Bild: Optimal.
Handelsplatsen Mantorp.

Optimal förvaltar handelsplatsen Mobilia på uppdrag av norska Wahl Eiendom.

- Vår strategi är att utveckla handelsplatsen till något nytt och skapa flera skäl till att svänga av E4:an. I strategin ingår allt från namnbyte till etablering av starka handels-, fritids- och restaurangkoncept. Långsiktigt är avsikten att tredubbla handelsplatsen rent fysiskt och till detta även inkludera de etablerade grannarna Mantorp Trav och Mantorp Park, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

- Dessutom har vi fler intressanta aktörer på gång, vilka vi hoppas att kunna presentera inom kort. Vår uppdragsgivare satsar rejält på detta projekt och vi räknar med att tillskapa cirka 40 000 kvadratmeter ny handelsyta framöver.

Dollarstore har 28 lågprisbutiker över hela landet och öppnar i slutet av året en butik i Mantorp.

- Butiken kommer att vara på över 3 500 kvadratmeter och är ett bra komplement till våra övriga butiker säger Andreas Stagliano på Dollarstore.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige