Image

Två delägare lämnar Lindahl Stockholm

Karriär De två fastighetsadvokaterna Johan Lindberg och Jörgen Sandquist lämnar Advokatfirman Lindahl. Lindberg börjar på en mindre byrå och Sandquist startar egen byrå.
Publicerad den 12 Juni 2014
Jörgen Sandquist. Bild: Lindahl
Jörgen Sandquist. Johan Lindberg. Bild: Lindahl
Johan Lindberg.

De båda lämnar Lindahl vid årsskiftet. Johan Lindberg börjar på Andersson Gustafsson Advokatbyrå den 1 januari 2015.

– Johans beslut att arbeta med oss och ingå som delägare är mycket glädjande. Johan är en toppkraft och våra klienter kommer att dra stora fördelar av Johans framgångsrika arbete med omfattande och komplexa fastighetstransaktioner, säger Håkan Bjerle, Managing Partner på Andersson Gustafsson Advokatbyrå.

Jörgen Sandquist startar en byrå i egen regi.

- Jag kommer att med början från årsskiftet driva advokatverksamhet i ett mindre format med tydligt fokus på fastighetsutveckling, hotell och transaktioner. Byrån ska heta Skierfe Advokater och jag avser att återkomma vid årsskiftet med närmare information om den nya verksamheten. Det har varit en fantastisk resa att bygga upp Lindahls fastighetsavdelning på Stockholmskontoret tillsammans med Johan Lindberg och övriga kollegor, säger Jörgen Sandquist.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige