Image
Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson, Malou von Sivers, Urban Edenström och Rutger Arnhult.
Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson, Malou von Sivers, Urban Edenström och Rutger Arnhult.

Tungviktare i talkshow med Malou

Fastighetsdagarna Seminariedelen på Fastighetsdagarnas första dag avslutas med en intervjudel, inspirerad av SVT:s Skavlan. Fyra av branschens tyngsta profiler intervjuas av Malou von Sivers.
Publicerad den 14 December 2016

Fastighetsdagarna hålls på Elite Hotel Marina Towers i Stockholm 23-24 januari. Du hittar programmet här och du anmäler dig här.

Den första dagen avslutas med en talkshow-inspirerad sejour med fyra av branschens största profiler: Fastpartners vd och grundare Sven-Olof Johansson, Kungsledens vd Biljana Pehrsson, Strongholds vd och grundare Urban Edenström och Klöverns vd Rutger Arnhult intervjuas om fastighetsbranschen, framgångsrecept och mycket annat.

Den här punkten är inspirerad av SVT:s framgångsrika Skavlan – fokus ligger på en person åt gången, men de som redan har intervjuats sitter kvar på scen, deltar och kommer med inspel även efter sitt huvudpass.

Moderator är Malou von Sivers, som annars leder Malou efter 10 på TV4 och nu även är aktuell som deltagare i SVT:s På Spåret.

- Fastighetsdagarna är ett forum och en mötesplats för top management inom den svenska fastighetsbranschen. Det är vårt hittills mest exklusiva event och just den här talkshow-punkten känns som en spännande krydda i programmet, säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige och Lokalnytt som arrangerar eventet.

På måndagskvällen hålls en gemensam middag på hotellet, då stjärntalaren Magnus Lindkvist talar under rubriken "Varför börjar framtiden?" Deltagarna sover på hotellet och seminariet avslutas runt klockan 11 på tisdagen.

Newsec, Fasticon Kompetens, Link Arkitektur och Fenistra är partners i eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

 

 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY