Image

Tummen upp för Nyfosa

Bolag Obligationsinnehavarna i Hemfosa godkänner en potentiell utdelning av Nyfosa.
Publicerad den 30 Augusti 2018
Jens Engwall. Bild: Hemfosa
Jens Engwall.

Hemfosa Fastigheter offentliggjorde den 13 augusti 2018 att bolaget, genom ett skriftligt förfarande, ansöker om godkännande från innehavare av Hemfosas två obligationslån till att ändra villkoren för Obligationerna i syfte att möjliggöra för Hemfosa att dela ut aktierna i dotterbolaget Nyfosa under det fjärde kvartalet 2018.

Nu meddelar Hemfosa att mer än 50 procent av obligationsinnehavarna i respektive obligationslån röstat och godkänt den föreslagna ändringen av villkoren för att möjliggöra för Hemfosa att dela ut aktierna i Nyfosa till stamaktieägarna i Hemfosa. Erforderligt kvorum och tillräcklig majoritet föreligger därmed och det skriftliga förfarandet kommer därför att avslutas i förtid i enlighet med villkoren.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY