Image

Tribona: Sista handelsdag 22 februari

Bolag Catena har nu 94,5 procent av aktierna i Tribona och påkallar tvångsinlösen inom kort. Sista handelsdag i Tribona-aktien blir den 22 februari.
Publicerad den 9 Februari 2016

Efter ordinarie acceptperiod som löpte till den 15 januari 2016 innehade Catena 91,6 procent av antalet aktier och röster i Tribona och acceptperioden förlängdes till den 5 februari 2016. Under förlängningen har ytterligare 2,9 procent av aktieägarna accepterat erbjudandet varför totala accepter uppgår till 94,5 procent.

Av de 2,9 procent som accepterat erbjudandet under förlängningen har 64,5 procent valt bytesalternativet och 35,5 procent kontantalternativet. Som en följd av det kommer ytterligare 346 623 Catena-aktier att emitteras och totala antalet Catena-aktier att uppgå till 33 235 515.

Catena har i samband med erbjudandet anlitat Catella Corporate Finance Stockholm HB som finansiell rådgivare och Advokatfirman Glimstedt Stockholm KB som juridisk rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige