Image
Olof Andersson, vd för Trianon.
Olof Andersson, vd för Trianon. Bild: Trianon

Trianon köper för 318 miljoner

Transaktioner Trianon har tecknat avtal om förvärv och samtidigt tillträtt två fastigheter, en på Limhamn och en i centrala Malmö, omfattande cirka 7 735 kvadratmeter fördelat på bostadsfastigheter och kommersiella lokaler. Det underliggande fastighetsvärdet är 318 miljoner kronor.
Publicerad den 2 Mars 2020

Affärerna rör fastigheterna Siljan 22 i Limhamn och Nötskrikan 18 i Malmö. Säljaren är en lokal fastighetsägare och överenskommet fastighetsvärde uppgår till 318 miljoner kronor.

Den förvärvade fastigheten på Limhamn är belägen i anslutning till Trianons övriga fastigheter och inrymmer bland annat Ica Kvantum Malmborgs Limhamn. Förvärvet sker i bolagsform. Tillträdet av fastigheterna ägde rum samtidigt som avtalet tecknades, den 28 februari 2020. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med bolagets policy.

– Vi är glada att kunna göra ännu ett förvärv i ett växande Malmö. Förvärvet stärker vår position inom bostäder och närhandel på Limhamn, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige