Image
Tretorn öppnar på Väla.
Tretorn öppnar på Väla. Bild: Tretorn

Tretorn nysatsar på butiker – öppnar på Väla

Uthyrning Tretorn gör en nysatsning på retail och butik, och väljer att göra den allra första etableringen på Väla. Tretorn ser Väla som ett strategiskt viktigt skyltfönster för att visa upp varumärket i en ny kanal. För Väla är etableringen ett kvitto på att handelsplatsens attraktionskraft är fortsatt mycket stark.
Publicerad den 3 Juni 2020

– I de tider vi lever under just nu är det mycket glädjande att kunna välkomna ett så starkt och klassiskt varumärke som Tretorn till Väla. Att det dessutom finns en historisk koppling till regionen och ett ursprung i Helsingborg känns extra roligt, och det tror jag att våra besökare kommer att sätta ett stort värde på. Tretorn är också ett företag som blickar framåt och som har ett hållbarhetstänk som genomsyrar hela produktionen, vilket också passar väl in i Välas eget miljö- och hållbarhetsarbete, säger Niklas Blonér, Välas centrumchef.

Det är många svenskar som bär Tretorn nära sina hjärtan, inte minst med tanke på varumärkets historiska koppling till svensk tennis och dess många framgångar genom åren. Det gör att Niklas Blonér sätter extra stort värde på Tretorns nyetablering och val av Väla som partner.
– Väla erbjuder en unik position på den regionala marknaden med ett utbud av flera internationellt starka butikskoncept, och där kommer Tretorn att passa in på ett väldigt bra sätt. Det här blir ju också en världspremiär för deras nya butikssatsning, som ska bli mycket spännande att följa på nära håll, säger han.

Den nya butiken öppnar under sommaren på Väla, nära Stora torget.
– Vi har saknat ett riktigt "brand home", där vi kan visa upp vilka vi är, vad vi står för och vilken resa vi har gjort de senaste åren. Dessutom ser vi en bra affärsmöjlighet med den nya butiken på Väla, som är en av Sveriges starkaste handelsplatser, kommenterar Magnus Månsson, vd på Tretorn, den nya butiksetableringen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige